Spletni portali

tehnologija

Na spodnji povezavi najdete vse o naših spletnih portalih - o možnostih, ki Vam jih ponujajo in kar je najbolj pomembno, na kakšen način jih lahko v celoti priredite na Vaše konkretne potrebe in zahteve.

Preberi več...

Spletne trgovine

tehnologija

Spletna trgovina postaja v času interneta vedno bolj nepogrešljiv pripomoček za delo in prodajo. Številke spletnih nakupov se z leta v leto večajo, kar Vam prinaša dodatno priložnost za zaslužek.

Preberi več...

Gostovanje

strezniki   

Tako kot Vi potrebuje tudi Vaša spletna stran svoj "dom". Z našimi paketi gostovanja Vam zagotavljamo varen in stabilen dom istočasno pa tudi vsaj 99,91% dostopnost vaše spletne strani. Iz tega razloga so naši strežniki nameščeni na lokacijah, ki imajo dorekten dostop do hrbteničnega omrežja in Van zagotavljajo najvišno stopnjo stabilnosti. Pri izbiri pravega paketa, Vam bodo z veseljem svetovali naši strokovnjaki.

Vzdrževanje

vzdrzevanje   

Vsi naši sistemi Vam omogčajo, da ostanete "UP TO DATE" oziroma povedano drugače, da se obnavljajo in tako vedno sledijo najnovejši tehnologiji na tem področju. Paketi, ki smo Vam jih pripravili pa so vezani na to, kakšen spletni portal oziroma spletno trgovino ste izbrali.

Podpora uporabnikom

support   

Podpora uporabnikom v našem primeru ne pomeni odpravo napak na sistemu!

KER TE ODPRAVIMO BREZPLAČNO.

 

Podpora uporabnikov za nas pomeni to, da Vam pomagamo vaš spletni portal vedno imeti urejen tako, kot si to vi želite in Vam v ta namen pomagamo urejati vsebino po vaših željah oziroma Vam pomagamo najti pravo rešitev za konkretne potrebe.